April 22, 2014

10th Stroll with a Hat – Pick up your hat and join us for a stroll!

Filed under: Millinery trivia and events,Passejada 2014,Passejada amb Barret — Cristina de Prada @ 11:32 pm

04_carteles_final

 

On Sunday April 27th 2014, the tenth edition of Barcelona’s Stroll with a Hat will take place, starting at noon on the corner of Rambla Catalunya and Diagonal.

The Stroll with a Hat (Passejada amb Barret), an event open to all hat lovers, started its life in 2005 by the hand of milliners Nina Pawlowsky and Cristina de Prada who have since taken care of its organization. Year after year the number of strollers has increased spectacularly until reaching a record participation of one thousand people in 2013. Anything goes, not only the classic hat, but also caps, turbans, bowlers, fascinators, top hats, etc.

To get a taste you can visit the hat exhibition “Joies al cap – Barrets del segle 21” at Centre d’Artesania Catalunya from April 10th to May 11th at 11 Banys Nous street.

For more details and access to the press kit we recommend you visit the website: www.ambbarret.com

 

Don’t forget your hat!

 

 

El domingo 27 de abril de 2014 a las 12 del mediodía se celebrará la décima edición del Paseo con Sombrero de Barcelona, que empezará en la Rambla de Catalunya a la altura de la Avenida Diagonal.

La Passejada amb Barret de Barcelona es un evento abierto a todos los amantes de esta singular prenda y nace en el año 2005 por iniciativa de las modistas de sombreros Nina Pawlowsky y Cristina de Prada, que se encargan de la su organización. Año tras año el número de participantes ha ido creciendo espectacularmente, hasta llegar al récord de 2013 con más de mil personas participando con su sombrero en la cabeza.  Todo vale, no solamente el clásico sombrero, sino también gorras, tocados, turbantes, bombines y un largo etcétera. Es una manera especial de pasar un buen rato y dar la bienvenida a la primavera.

Para ir haciendo boca podéis visitar la exposición de sombreros “Joies al cap – Barrets del segle 21” en el Centre d’Artesania Catalunya del 10 de abril al 11 de mayo en la calle Banys Nous 11.

Para más detalles y acceso al kit de prensa os recomendamos visitéis la web: www.ambbarret.com

 

¡No olvidéis el sombrero!

 

 

El diumenge 27 d’abril de 2014 a les 12 del migdia es celebrarà la desena edició de la Passejada amb Barret de Barcelona, que començarà a la Rambla de Catalunya a l’alçada de l’Avinguda Diagonal.

La Passejada amb Barret de Barcelona és un esdeveniment obert a tots els amants d’aquesta singular peça i neix l’any 2005 a iniciativa de les modistes de barrets Nina Pawlowsky i Cristina de Prada, que s’encarreguen de la seva organització. Any rere any el nombre de participants ha anat creixent espectacularment, fins a arribar al rècord de 2013 amb més de mil persones participant amb el seu barret al cap.  Tot val, no solament el clàssic barret, sinó també gorres, capells de còctel, turbants, bombins i un llarg etcètera. És una manera especial de passar una bona estona i donar la benvinguda a la primavera.

Per anar fent boca podeu visitar l’exposició “JOIES AL CAP: Barrets del segle 21” al Centre d’Artesania Catalunya del 10 d’abril al 11 de maig al carrer Banys Nous 11.

Per més detalls i accés al kit de premsa, us recomanem visiteu la web: www.ambbarret.com

 

No oblideu el barret!

1 Comment »

  1. Will there be a Barcelona Stroll with a Hat this year? And if so, will you be posting photos?

    Comment by Dolores — April 20, 2015 @ 2:35 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Powered by WordPress